Od vizije do zajednice: Tri godine nogometnog portala 90plus

Tri godine su prošle od kako je 90plus nogometni portal izašao na scenu. Ideja i priprema za pokretanje portala prethodile su i samom puštanju u rad, pokazujući predanost i strast koja se uložila u ovaj projekt.

Količina rada koja je uložena je zaista impresivna, uzimajući u obzir stalno osvježavanje portala s novim originalnim blog tekstovima koji imaju jedan jasan cilj – pružiti pomoć i odgovore roditeljima koji traže usmjeravanje u svijetu sporta, posebno nogometa.

Tijekom proteklih tri godina, imao sam priliku upoznati brojne izvanredne ljude i djecu širom Hrvatske, ali i izvan nje. S nekima sam uspostavio izravni kontakt, drugima sam aktivno priskočio u pomoć u usmjeravanju karijere djeteta, dok sam s trećima ostvario prijateljstva putem virtualnog svijeta.

Želim iskoristiti ovu priliku da izrazim zahvalnost svima na podršci. Čitatelji i prijatelji 90plus bloga su nepresušan izvor inspiracije i snage koja gura platformu da nastavi s radom s istom energijom i entuzijazmom kao u samim počecima.

Žalim što svi koji su planirali nisu mogli prisustvovati rođendanskoj proslavi zbog prethodnih obaveza, ali obećavam da će biti još prilika za druženje u budućnosti.

 

 

Za kraj, želim istaknuti vaše riječi i mišljenja o blogu:

 

“Blog 90plus predstavlja pravo osvježenje među nogometnim blogovima. Nije samo riječ o stranici punoj kvalitetnih osvrta na izazove s kojima se susreću roditelji i treneri djece nogometaša, već i o Damiru – osobi koja je uvijek dostupna za razgovor i spremna pružiti savjet i pomoć u bilo kojoj situaciji u kojoj se osjećate neopremljeni.

Šteta je što u Hrvatskoj ne postoji više blogova koji kvalitetno obrađuju nogometnu tematiku.”

Mišo, Dubrovnik

 

“90plus je jedino mjesto gdje možete naučiti nešto što će istinski biti korisno roditelju i djetetu na ovom zahtjevnom sportskom putu.

Damir nam je u ključnom trenutku ‘otvorio oči’ i pomogao nam shvatiti da smo mi ti koji trebamo podržati dijete u pronalaženju najboljeg mjesta za razvoj, umjesto da se oslonimo na ‘nedostatke’ sustava. Izražavamo ogromnu zahvalnost!”

Antonija, Orahovica

 

“Godinama pratim objave na blogu 90 Plus. Članci koje Damir piše i objavljuje su logično strukturirani i pružaju istinsko osvježenje u svijetu dječjeg nogometa.

Stariji sin već godinama ozbiljno trenira nogomet, i savjeti i informacije koje nudi Blog su neprocjenjivi ne samo za nas roditelje djece nogometaša, nogometaše, ali i za suce i trenere.

Članci su pisani pristupačnim jezikom, teme su relevantne, a pokrivaju širok spektar nogometa – od igranja sporta kao zdravog načina života koji jača karakter djece, do treniranja, periodizacije, selekcije, mentalne, kondicijske, tehničke i taktičke pripreme. Nogometni sustav u našoj zemlji definitivno se može poboljšati u brojnim aspektima, fokusirajući se ne samo na rezultate, već i na razvoj kvalitetnog mladog igračkog, trenerskog i sudačkog kadra.

Damirov iskustvo i pristup izuzetno su korisni, a zahvaljujući njemu imao sam i priliku osobno upoznati Damira, koji je uvijek spreman ponuditi vrijeme i savjete za roditelje nogometaša.”

Vjeran, Zagreb

 

Uz ovakvu podršku 90plus se obvezuje i dalje objavljivati stručne članke i pomagati roditeljima i djeci koji su odlučili poći izazovnim nogometnim putevima. S toga pitajte, pišite i šaljite prijedloge i ubuduće svom pouzdanom sportskom partneru.

Srdačno,
Damir Škarić, osnivač 90plus

Damir Škarić
Damir Škarić
Viši nogometni trener. PRO licenca, Urednik 90plus bloga.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovdje

Ostanite u kontaktu

Želite li primati obavijesti i novitete pretplatite se na 90plus newsletter.

Povezane objave