Prijavi dijete na 90plus trening!

Pitate se kako izgleda nogometni trening po visokim standardima? Oduvijek ste željeli da vaše dijete dobije kvalitetan tretman, ali ne možete procijeniti kvalitetu rada.Niste sigurni da li je vrijeme i novac koji izdvajate za vaše dijete u skladu s normama. Možda izražavate sumnju u riječi trenera ili uprave. Želite potvrdu stručnog rada u vašoj okolini?

U tom slučaju 90 plus blog nudi pomoć. Ograničenom broju mladih nogometaša u dobi od 7-12 godina nudimo priliku da sudjeluju na pokaznom nogometnom treningu. Važno je napomenuti nije važno da li su djeca članovi kluba ili ne. Svi su slobodni doći. Pokazni trening će se održati u nekoliko vikend termina, u Zagrebu.

Naglašavamo da se ovdje ne promoviraju nogometni klubovi niti akademije. Cilj akcije je edukacija roditelja kroz praksu na terenu, kako bi bolje razumjeli ono o čemu se piše na blogu. Uz teren za vrijeme treninga, roditelji će moći postavljati pitanja vezana za nogometnu tematiku. Troškove cjelokupnog programa pokriva 90plus blog, te je u potpunosti besplatan za sudionike.

Treninge će voditi stručni treneri dok će sadržaj treninga biti stimulativan na razvoj nogometnih vještina. Uz to trenažna atmosfera će biti radna, poticajna i pozitivna. Odnos između igrača i trenera će se odvijati kroz primjerenu verbalnu i neverbalnu komunikaciju.

Nakon treninga roditelji bi trebali dobiti sliku kako bi trebao organizacijski izgledati jedan stručno posloženi nogometni trening. Osim toga trebali bi dobiti dojam kako se stvara i izgleda zdrava atmosfera. Također će te dobiti povratnu informaciju od djeteta u obliku njegovog dojma.

Dođite, pogledajte i pitajte. Pronađite odgovore na pitanja koja vas zanimaju. Proširite svoje znanje o nogometu kroz savjete stručnjaka. Informirajte se kako bi donosili bolje odluke u korist svog djeteta. Znanje je najbolja zaštita.

Prijave za pokazni trening traju 15.09. 2022. Svi zainteresirani mogu se javiti putem elektronske pošte na kontakt obrascu 90plus. U prijavnici treba navesti osobne podatke djeteta (ime, prezime, godinu rođenja), nogometni klub (ako pripada) te kontakt roditelja (broj telefona, adresa elektronske pošte).

Veselimo se susretu!

Damir Škarić
Damir Škarić
Viši nogometni trener. PRO licenca, Urednik 90plus bloga.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovdje

Ostanite u kontaktu

Želite li primati obavijesti i novitete pretplatite se na 90plus newsletter.

Povezane objave