Saznajte kako je prošlo 90plus druženje uz trening

Želim najprije zahvaliti roditeljima što su doveli djecu na pokazni nogometni trening 18. rujna na igralište NK Studentski grad. Naglašavam važnost iskustva koje se nadopunjuje s čitanjem edukativnih tekstova na 90plus blogu. Zbog toga mi je iznimno drago da sam poklonike 90plus stručnih članaka mogao počastiti ovim sportskim događajem.

Dok sam u opuštenoj atmosferi odgovarao na brojna pitanja znatiželjnih roditelja nogometaši su brusili vještine na igralištu. Vođeni trenerima Antonijem i Denijem iz Coerver Performance Akademije u Zagrebu, trening im je doslovno proletio.

Želite li saznati nešto više o Coerver metodi, odnosno principu po kojem su klinci trenirali kliknite na 90plus članak koji pobliže opisuje sam princip ovdje.

Više od riječi govore ozarena lica dječaka koji su sudjelovali na treningu. Također sam počašćen s pismima roditelja koje sam dobio nakon treninga. Iz zahvalnosti ću neka od njih objaviti u nastavku.

 

U nedjelju smo prisustvovali pokaznom treningu “90plus trening” i naprosto smo oduševljeni samim treningom od pristupa trenera do samog treninga. Naime trening je izgledao sasvim drugačije od svih treninga u protekle četiri godine koliko djete trenira nogomet u klubu.

Mario Hasić

 

Mihael je oduševljen prvim treningom i jedva čeka idući. Hvala vam na odličnoj prilici koja je pružena malim nogometašima.

Patricija

 

S obzirom na atmosferu i zainteresiranost, ovaj trening neće biti jedina aktivnost s kojom ću izaći pred roditelje. U budućnosti će biti još sličnih akcija. Ako ste zainteresirani ili imate prijedlog možete se javiti putem kontakt obrasca.

Damir Škarić

Damir Škarić
Viši nogometni trener. PRO licenca, Urednik 90plus bloga.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovdje

Ostanite u kontaktu

Želite li primati obavijesti i novitete pretplatite se na 90plus newsletter.

Povezane objave